Produkter som används globalt

Högkvalitativa material till Elme Spreader

Kontakta oss

I behov av högkvalitativa material

Elme Spreader, ett av de ledande företagen inom design och tillverkning av spreaders för containerhantering, är kända för sin innovation och kvalitet. Deras produkter används globalt i hamnar och terminaler, och företaget har etablerat sig som en viktig aktör inom sin bransch. Genom att hantera tillverkningsprocessen internt, från design och produktutveckling till tillverkning och slutmontering av alla komponenter, där endast ett fåtal leverantörer används, kräver Elme Spreader pålitliga och högkvalitativa material för att uppfylla sina höga standarder.


Vitala komponenter till spreaders

I över ett decennium har Pegol varit en betydande leverantör till Elme Spreader. Samarbetet involverar årliga kontrakt för leverans av vitala komponenter till spreaders. Det är avgörande för Elme Spreader att dessa delar inte bara erbjuds till konkurrenskraftiga priser, utan också upprätthåller en konsekvent och hög kvalitet. Likaså är pålitlighet och punktlighet i leveranser en nyckelfaktor i det långsiktiga partnerskapet.

Samarbete med Elme Spreader

Elme Spreader köper komponenter inom stål från Pegol, vanligtvis i större batcher. Då Elme Spreader kräver specifikt utformade komponenter levererar Pegol skräddarsydda lösningar där testning av prototyper och verktyg har genomförts i samarbete med Elme Spreader för att optimalt möta kraven.

– Pegol har levererat material till oss i många år. Vi har löpande leveranser av komponenter och samarbetar aktivt för att säkerställa att komponenterna utformas på bästa möjliga sätt så att slutprodukten blir exakt enligt våra specifikationer och önskemål. Båda företagen strävar efter långsiktiga relationer, vilket borgar för en tillitsfull öppenhet men samtidigt höga krav på materialkvalitet och service, säger Louise Gustafsson på Elme Spreader.

Fakta:

Kund: www.elme.com

Tillverkning och huvudkontor: Älmhult

Grundat: 1974

Fler kundcase
Trafikverket
Tåligt kontaktledningsmaterial i gjutgods och smide
Läs mer
Elme Spreader
10 år av skräddarsydda och pålitliga leveranser
Läs mer
Case Bulten
Pegol kortade Bultens ledtider genom lokal lösning
Läs mer