MARKNADSLEDANDE PARTNERS!

Rothe Erde ingår i ThyssenKrupp koncernen, och är världsledande tillverkare av svängkranslager, länkkransar och sömlösa ringar. Produkterna ingår i otaliga applikationer inom industrin t.ex. hamnkranar, skeppskranar, vindkraftverk, anläggningsmaskiner, teleskop, antennsystem, turbiner, försvarsindustri.
www.rotheerde.com

Montanstahl Special Profiles är en marknadsledare inom specialstålprofiler. De bedriver utveckling tillsammans med enskilda kunder eller till ett helt industrisegment. De har applikationer inom ett brett område av industrin såsom materialhantering, järnväg, byggnadskonstruktion, fordon, jordbruksmaskiner.

https://www.montanstahl.com/

Schwerter Profiles är en marknadsledare inom strängpressade specialstålprofiler. De bedriver utveckling tillsammans med enskilda kunder eller till ett helt industrisegment. De har applikationer inom ett brett område av industrin såsom materialhantering, flyg- och rymdindustrin, byggnadskonstruktion och jordbruksmaskiner.
https://www.schwerter-profile.de/en/

Odlewnie Polskie är en polsk premiumtillverkare av gjutgods. Produktionen är främst inriktad på segjärn och ADI såsom EN GJS 500-7 (segjärn) och 900-650-9 (ADI). Odlewnie Polskie S.A. har en kapacitet på ca 20000 ton.

Produktionsutrustning/styckevikter:
Loramendi VMM5070:             0,5-25 KG/ST
Heinrich Wagner Sinto:           25-150 KG/ST
Odlewnie Polskie erbjuder följande in-house design/konstruktionsavdelning, verktygstillverkning, kärntillverkning, värmebehandling, maskinbearbetning, målning plus extern varmgalvanisering.
www.odlewniepolskie.pl

Durferrit – din partner för modern saltbadsteknik. Tillverkar kompletta anläggningar och förbrukningsmaterial såsom salter och härdskyddsmedel. Kunderna finns inom fordonsindustrin, motortillverkning, rymd- och flygindustrin, verktygstillverkning samt kemi- och gummiindustrin.
www.durferrit.de

ITH Bolting Technology – utvecklar och tillverkar kundanpassade  högpresterande verktyg för exakt streckning och moment. Även pumpar och specialfästelement omfattas av leveransprogrammet.
www.ith.de

Friedrich Wilhelms-Hütte är en framgångsrik partner vid utveckling och tillverkning av järn- och stålgjutgods.
www.fwh.de

Schmiedag är ledande inom smidda detaljer till industrin. Kunderna finns inom fordonstillverkning, maskinbyggare, anläggningsmaskiner, gruvindustrin, försvarsindustrin och mekanisk verkstadsindustri.
www.schmiedag.de

Sogefi Group (suspension business unit) är en specialist på fjädersystem. Produkter som tillverkas är paraboliska fjädrar, spiralfjädrar, torsionsstavar och stabilitetsstavar.   http://www.sogefigroup.com/en/brands/lp-dn.html

Titan Intertractor är en av världens största tillverkare av underreden och slitdetaljer för anläggningsmaskiner.
www.titan-intertractor.de

Ernst Schad är sedan 70 år ledande inom kundunik kuggbearbetning av axlar, hjul och ringar.
www.ernst-schad.de

Raymond Barré S.A är en franska smedja som är specialiserade på precisionssmide i stål och rostfritt med styckevikter upp till 2,5 kg. De erbjuder verktygstillverkning i egen regi och värmebehandling in-house samt extern ytbehandling.

Voest Alpine Böhler Edelstahl har en världsledande position inom snabbstål, varmarbetsstål och pulverstål till industrisektorer som verktygstillverkning, aerospace, bilindustri, olja/gasprospektering och 3D-pulver till den additiva tillverkningssidan. Böhler Open Die Forge erbjuder smide och bearbetning av produkter i runt, platt och friformsgeometrier upp till 45 ton.

www.bohler-edelstahl.com